På Allmöbler är man tacksam för kommunens hjälp att stötta lokala företag att utvecklas och växa. Ägaren Daniel Starkengren menar att kommunens representanter ställt upp och alltid varit mycket välvilliga till etableringen på Företagsparken.

– Alla jag haft kontakt med på kommunen har varit jättebra och ställt upp med hjälp och information. Något som väsentligen underlättat etableringen här på Företagsparken, menar Daniel Starkengren. Vi har ett perfekt läge med närheten till E4:an som gör oss synbara och samtidigt underlättar logistik med transporter. Han berättar att de ser mycket positivt på framtiden och menar att Företagsparken i Ödeshög kommer att vara en viktig del av kommunens image i framtiden. – En företagspark ger signaler om framtidstro och tillväxt och det gillar vi företagare. En viktig fråga för alla i kommunen, helt enkelt.

Idag erbjuder Allmöbler, på dryga 6 000 kvadratmeter yta, ett brett sortiment av möbler och sängar, men även köksartiklar, glas och porslin och andra närliggande produkter inom hem och inredning. Daniel tycker det varit positivt att bredda verksamheten och göra den mer intressant och utvecklingsbar. – Redan idag levererar vi till andra detaljister och de gillar att sortimentet har växt. De får fler produkter och färre leveranser, något både vi, detaljisten och slutkonsumenten tjänar på, menar Daniel.