I dag togs det historiska första spadtaget för Narr Konfektyrs nya lokaler vid företagsparken E4. Runt 30 personer hade samlats för att bevittna spadtaget som togs av Narr konfektyrs Verskställande Direktör Roger Jonsson.

Kommunalrådet Annicki Oscarson (KD) och näringslivschef Peter Kenell var med. – Vi gläds åt att Narr Konfektyr nu är igång med sitt bygge och hoppas och tror att detta kan bana vägen för fler företag som inser det guldläge kommunen erbjuder här precis intill E4. Efter spadtaget bjöds på tårta ute i det fina sensommarvädret.

Ödeshögs förra kommunalråd Magnus Oscarsson (KD), numera riksdagsman, var också med vid spadtaget och han gläds tillsammans med Annicki och Peter åt den satsning som nu görs av Narr Konfektyr. Roger berättar att han räknar med att vara igång i de nya lokalerna till påsk nästa år. – I och med dom nya lokalerna kommer jag också att kunna erbjuda kunderna att köpa mina produkter från en butik i lokalerna. Man ska också kunna se tillverkningen genom glasrutor, säger Roger med ett stort leende.