Ett av Sveriges klart bästa lägen för oss som är beroende av transporter, menar Ulf Johansson på Varumärkesgrossisten. Han ser mycket positivt på framtiden och menar att Företagsparken i Ödeshög är en viktig fråga för alla i kommunen.

– inte mycket att snacka om för vår del. Garanterat ett av Sveriges bästa lägen för oss som är beroende av transporter, menar Ulf. Han berättar att de ser mycket positivt på framtiden och menar att Företagsparken är viktig inte bara för dem utan för hela kommunen. – Företagsparken är konkret, den syns och man kan prata om den på ett sätt som kan göra andra intresserade av att flytta hit.  Och den är viktigt för alla i kommunen.

För bröderna Ulf och Thomas Johansson startade resan på 80-talet när de övertog föräldrarnas grossistverksamhet för högkvalitativa stearinljus till kyrkor, församlingsgårdar och andra samfund. Under åren har emellertid verksamheten breddats och affärsområdet FinKem är idag det största benet i verksamheten. FinKem är branschens eget begrepp för de kemiska produkter som finns för att hålla fint och rent på våra arbetsplatser.

Utvecklingen har varit positiv och idag har Varumärkesgrossisten flera stora, risktäckande kedjor som kunder. Ulf menar att en viktig framgångsfaktor varit att de tidigt insåg behovet av att effektivisera i kundledet. – Vi var först att erbjuda en enda kontakt för alla produkter som kedjorna behövde till sina kunder. Vi sparade helt enkelt både tid och pengar genom att erbjuda ett brett sortiment och få leveranser. Inte tvärtom. Idag tillhandahåller man endast kvalitetsprodukter från kända varumärken. – Det förklarar vårt namn ifall någon skulle undra, förklarar Ulf.

Läs mer på kommunens hemsida